Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ από Γεωργαντά: Νέες αποκαλύψεις μιλώντας για εθνική προδοσία! - Τι άλλο χρειάζεσθε;


Για " εθνική προδοσία " μίλησε το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ  

" Πριν μπούμε στο μηχανισμό στήριξης το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο "

Για έγκλημα που ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, κάνει λόγο η Ζωή Γεωργαντά, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης, που ζήτησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και δυο ακόμα μελών της, για την υπόθεση του διογκωμένου ελλείμματος του 2009, η οποία ήρθε στο φως μετά τις δικές τις καταγγελίες.
Μιλώντας...
στον Real Fm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, η κυρία Γεωργαντά, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ ευρώ το κράτος.
«Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα μνημόνια», ανέφερε η Ζωή Γεωργαντά, ενώ εκτίμησε ότι είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.
«Φαντάζομαι ότι είχε πολιτική εντολή και πρέπει να το πει, γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει ο κ. Γεωργίου δεν καταλαβαίνει τη στατιστική», τόνισε, ενώ αναφερόμενη στον επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ράντερμαχερ είπε: «Έχουμε αποδείξεις ότι μας προέτρεπε να μην εκτελούμε το καθήκον μας και να υπογράψουμε αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις. Χαίρομαι γιατί υπερίσχυσε η εντιμότητα για να μην διαπράξουμε αυτά τα εγκλήματα και να μην είμαστε κι εμείς κατηγορούμενοι».
Το ίδιο έκανε σύμφωνα με την κυρία Γεωργαντά και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όπως ανάφερε «μας παρότρυνε όταν μας έλεγε ‘δεν θα μιλάτε και θα εκτελείτε ότι λέει ο κ. Γεωργίου και ο κ. Ραντερμάχερ’.»
«Είναι εγκληματικά αυτά τα πράγματα και επισύρουν ποινικές ευθύνες. Δηλαδή μας παρότρυνε να μην εκτελέσουμε το υπηρεσιακό μας καθήκον», τόνισε, αφήνοντας αιχμές τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Βεβαίως γνώριζε ο κ. Παπανδρέου και τήρησε σιγή ιχθύος. Πιστεύω ότι είναι και αυτός υπεύθυνος», αποκάλυψε η κυρία Γεωργαντά, λέγοντας ότι είχε ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργού μέσω του αδελφού του Αντρίκου ενώ του είχε στείλει και μηνύματα.
Η κυρία Γεωργαντά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πριν μπούμε στο μηχανισμό στήριξης το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο. 
Σύμφωνα με τα δικά της στοιχεία -τα οποία, όπως είπε, επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής σε συνέντευξή του στο Reuters, τον Δεκέμβριο- το έλλειμα, την άνοιξη του 2010, ήταν από 3,7 έως το πολύ 6% αλλά ο κ. Γεωργίου -με πολιτική απόφαση Παπακωνσταντίνου- ενέταξε στο έλλειμμα της Γενικής κυβέρνησης ΔΕΚΟ και νοσοκομεία ώστε να παρουσιάσουν έλλειμμα πάνω από 15%.
«Η μόνη επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσαν να μας βάλουν στα μνημόνια ήταν ένα διογκωμένο έλλειμμα. Έβαλαν το δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση. Μέχρι που μας απέλυσε ο κ. Βενιζέλος».
«Όσα είπα στη εξεταστική, η βουλή τα αγνόησε. Η δικαιοσύνη έδειξε σήμερα ότι μελέτησε ενδελεχώς τα πράγματα και δεν επηρεάζεται», κατέληξε η Ζωή Γεωργαντά.

Σχόλιο Ε Μ ΠΡΟ Σ : Το πλέον σημαντικό: ” Πριν μπούμε στο μηχανισμό στήριξης το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο ” είπε η κ. Γεωργαντά!
Συν τις παροχές της νέας κυβέρνησης του ΓΑΠ στο τέλος του 2009
( μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 ) και τη διάλυση του μηχανισμού εισπράξεως των εσόδων με τις “ακέφαλες” ΔΟΥ!
Θυμάστε πότε τοποθετήθηκαν οι Δ/ντες των ΔΟΥ;
Μετά απο 12 μήνες και πλέον.

Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να τεκμηριώσει “Εσχάτη Προδοσία”; 


Ακούστε τι είπε η κυρία Γεωργαντά στον Real fm

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=204850&catID=50



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυό χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι ο τρελλός
με το κολλάν είναι όχι οικονομικός δολοφόνος,
Γιατί για νάσαι τέτοιος πρέπει νάχεις κατάρτιση
στα διεθνή οικονομικά κόλπα
και αυτός είναι τελείως αστοιχείωτος.
Ήταν το καταλληλότερο πειθήνιο
όργανο το καταλληλότερο και λόγω ονόματος
για να το κατευθύνουν αυτοί όπως θέλουν, και τον αμόλυσαν.
Συν υπολογίζοντας το μίσος που νιώθει
παραδοσιακά η φάρα του για την Ελλάδα.
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση,
για να εφαρμόσει το τελικό σχέδιο που χρόνια
επεξεργαζόντουσαν του ξεπουλήματος
και της υποδούλωσης για ακόμα μια φορά
της Πατρίδας μας.
Τώρα σαν κάτι αρχίζει να κουνιέται.
Ίδωμεν.