Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Ψάχναμε τσίχλες και βρήκαμε ελάφια - Η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι σίγουρη.

«Αν αυτά τα mail είχε για άμυνα ο κ. Διώτης … φανταστείτε τι άλλο θα κρύβει αν θελήσει να κάνει επίθεση»

Κοινή είναι πλέον η παραδοχή των μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης στη Βουλή ότι τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν ανατραπεί εντελώς
Το κλίμα μάλιστα που επικρατεί στην Βουλή περικλείεται σε μία και μόνο φράση που είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξερχόμενος κάποια στιγμή από την αίθουσα της Προκαταρκτικής: "Ψάχναμε τσίχλες και βρήκαμε ελάφι"... είπε ο Πρόεδρος στους δημοσιογράφους εννοώντας ότι πλέον αποκαλύπτονται πολύ σπουδαία πράγματα.
Οι ατάκες του Χρ. Μαρκογιαννάκη δεν σταμάτησαν εκεί κι όσον αφόρα στα mail είπε αν κρατούσε αυτά για άμυνα σκέψου τι άλλο έχει κρυμμένο αν θέλει να κάνει επίθεση.
Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ, επιβεβαίωσε ότι θα κληθεί να καταθέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Πρώτη Γραμμή", σημείωσε ότι ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο μετά και τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Ι. Διώτη με τον Γ. Παπακωνσταντίνου (αναφέρεται ότι ο κ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί), η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι σίγουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: